Ervolux zonweringen en rolluiken

 

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Garagedeuren

Best Door garage deuren sectionaal deuren

Type en Kleuren......

Voor elke garage is er een Best Door sectionaaldeur. De Best Door deuren zijn leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, waarvan er altijd een bij de bouwstijl en het karakter van uw woning past.

 

De Best Door Basic heeft een horizontale profilering, de Best Door Allure een cassettemotief en de Best Door Plain bestaat uit strak vormgegeven vlakke panelen. De panelen van deze drie typen zijn uitgevoerd met een houtnerfstructuur.

 

 

Best Door sectionaaldeuren zijn standaard leverbaar in 6 verschillende kleuren, die af fabriek gemoffeld zijn. De deuren zijn enorm kleurvast en minder schadegevoelig dan deuren die achteraf nat gelakt of gespoten zijn.

 

Standaardkleuren:

bullet

Wit ral 9016

bullet

Creme/wit ral 9001

bullet

Donkergroen ral 6009

bullet

Donkerblauw ral 5011

bullet

Antraciet ral 7016

bullet

Bruin ral 8019

bullet

Op aanvraag zijn ook andere kleuren leverbaar.

 

 

Ruimte en gemak

Best Door sectionaaldeuren verschaffen optimale ruimte en gemak binnen Ún buiten de garage. De sectionaaldeur opent verticaal. Het deurblad ligt na opening vlak onder het plafond van de garage. De deur zwaait niet buiten het kozijn uit, waardoor de auto bijna tegen de deur geparkeerd kan worden.

 

De torsieveren compenseren het gewicht van de deur. Daarom is de bediening, zowel elektrisch als met de hand, licht en eenvoudig.

 

De elektrische aandrijving wordt standaard geleverd met 2

handzenders, waarmee de deur vanuit de auto te bedienen is.

Bij een eventuele stroomstoring kan de deur met behulp van een eenvoudige nood- ontgrendeling ook met de hand worden

geopend en gesloten.

 

Als optie zijn er diverse bedienings- mogelijkheden, zoals een binnendrukknopkast, een sleutelschakelaar of een codeschakelaar leverbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Techniek en comfort
Best Door sectionaaldeuren worden tochtdicht afgesloten door middel van speciale rubbers, die aan elke zijde van de deur zijn aangebracht. De dubbelwandige stalen panelen hebben een warmte-isolerende werking, doordat ze gevuld zijn met FCKWvrij PUR-hardschuim. Dit schuim is niet ontvlambaar en heeft een isolatie- waarde van 0,8 K/m2. De dubbele instelbare en kogelgelagerde kunststof looprollen zorgen voor een geluidsarm openen en sluiten van de sectionaaldeur. De elektrische deur wordt geleverd zonder handgreep of slot aan de buitenzijde. De motor houdt, met behulp van het railsysteem, de deur hermetisch gesloten.

 

Veiligheid

De deuren zijn voorzien van een unieke vingerknelbeveiliging die voorkomt dat er, tijdens het openen en sluiten van deur, vingers tussen de secties of scharnieren kunnen komen.

De kabels lopen aan de binnenzijde van de geleiderails, zodat ook hier geen vingers tussen kunnen komen.

De standaard veerbreukbeveiliging garandeert de veiligheid van u en uw huisgenoten in het eventuele geval van een veerbreuk.

De gepatenteerde krachtbegrenzing zorgt ervoor dat de deur bij het kleinste obstakel stopt en automatisch terugloopt om de hindernis vrij te maken.

Best Door sectionaaldeuren worden altijd uitgevoerd met deze veiligheids-voorzieningen. De deuren voldoen daarmee aan de Europese NEN en 12604 norm. In combinatie met de elektrische bediening heeft de Best Door sectionaaldeur zelfs het politie-keurmerk veilig wonen gekregen!

 

Extra opties

Loopdeuren en aparte zijdeuren in hetzelfde motief als uw garagedeur zijn ook als optie leverbaar, net als acrylaatvensters, die voor meer licht in uw garage zorgen. Over deze en alle andere opties met betrekking tot Best Door garagedeuren kan uw dealer u uiteraard informeren. Zodat u straks precies die garagedeur hebt, die bij u en bij uw huis past!

 

I n b o u w m a t e n

Door toepassing van achterliggende torsieveren is een inbouwhoogte vereist van slechts 15 centimeter voor elektrisch bediende sectionaaldeuren.Voor handbediende deuren is een inbouwhoogte van 12 centimeter voldoende.

Door de unieke kabelgeleiding door de verticale rail is slechts 8 centimeter vrije ruimte aan beide zijden van de deur nodig.

 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garage deuren sectionaal deuren