Ervolux zonweringen en rolluiken

 

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Markiezen

Swela zonweringdoek zonwering doek swela

Markiezen worden steeds populairder in het Nederlandse straatbeeld. Niet zo vreemd, eigenlijk. Want ze geven uw huis of bedrijf stijl en allure, de zonwering met een stijlvolle, romantische uitstraling dat is de markies. De klassieke uitstraling spreekt veel mensen aan en doet denken aan de (goede) tijden van weleer...Naast een heuse verrijking voor de gevel, is de markies ook nog eens een perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort! Markies worden nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd, natuurlijk uit moderne, duurzame materialen. Er kan gekozen worden voor het onderhoudsvrije aluminium of uit de beste soorten hout.

 

Materialen het frame van markiezen zijn leverbaar uit twee soorten materialen, hout en aluminium. Aluminium markiezen hebben het voordeel dat ze meer gewicht kunnen dragen, hierbij is het mogelijk dat er breedtes van zes meter mogelijk is. Standaard zijn aluminium frames technisch zilver (aluminium kleur), maar kunnen ook op iedere gewenste ral kleur worden geleverd. Houten markiezen voldoen evenals aluminium, volledig aan de gestelde eisen. Al is het wel zo dat houten markiezen meer onderhoud eisen als aluminium, hout is echter wel een natuurproduct. Natuurlijk heeft een markies met een houten frame en ombouw, de klassieke romantische uitstraling aan de gevel.

 

Doeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streepmotieven. Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins.

 

bullet

Doekcollecties van Dickson, Swela en Tibelly

bullet

Alle doeken geweven uit 100% polyacrylvezels

bullet

Kleurecht, vezels zijn in de massa gekleurd

bullet

Rot- en schimmelvrije eigenschappen

bullet

Laboratorium getest op slijtvastheid en duurzaamheid

bullet

Garens getest op breuk- weerstand

bullet

Doek circa 300 gram per m2

knikarm cassette zonnescherm primo picca ibiza oliva linea furore premier zonwering rhenen veenendaal utrecht arnhem tiel nijmegen rotterdam amsterdam zandvoort hooftdorp wageningen amerongen elst kesteren doorn driebergen renkum oosterbeek dodewaard ochten geldermalsen somfy gorinchem asa ervofilm herma van lent apeldoorn keralit woudeberg scherpezeel wijk bij duurstede culemborg culemburg rozenburg zuid holland noord holland terraszonnescherm swela zonweringdoek swela doek lienden ingen maurik zetten herveld valburg druten wamel alphen aan de rijn opheusden veenendaal

 

De Materialen van een markies zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium of houten frame en roestvrij staal, waardoor een zeer lange levensduur en veel gebruikplezier gegarandeerd wordt. Het frame van de markiezen zijn ook diverse Ral kleuren leverbaar zijn, standaard worden markiezen geleverd in wit (Ral-9010) of crème/wit (Ral-9001).

De bediening van de markiezen is standaard handbediend met een optrek koord, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & windautomaat. Hiermee zal de markiezen volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.    Markiezen van grote omvang  wordt aangeraden om deze elektrisch te bedienen.

Klik hier om de PDF te downloaden:
Motoren en besturingen voor zonwering
Klik hier om de PDF te downloaden:
Centronic - Zonweringbesturingen draadloos

Swela Zonweringdoeken klik hier

 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garage deuren sectionaal deuren