Ervolux zonweringen en rolluiken

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Roldeuren

 

Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal

Duurzaamheid en efficiŽnt!!!

Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren?

Vanwege het oprolsysteem is een zeer geringe vrije inbouwdiepte vereist, en ook de minimale vrije bovenruimte van 300 mm is erg klein. De maatvoering in hoogte kan variŽren van 1 tot maar liefst 4 meter. Roldeuren zijn geheel van aluminium en daardoor roestvrij, licht en duurzaam.

De 20 mm dikke lamellen maken dat de roldeur een hoge inbraak-werendheid en ook redelijke isolerend is. De Heroal roldeur is verkrijgbaar in zes standaard- en acht speciale kleuren. Bovendien kan de roldeur naargelang de uitvoering in alle RAL- en decorfoliekleuren geleverd worden.

 

Roldeuren vormen een uitstekende afsluiting van bijvoorbeeld voor garagedeur of berging, waar ruimte voor een kantel of een sectionaaldeur en een gewone deur ontbreekt. Maar ook als deur voor een bedrijfshal of loods zijn roldeuren uitermate geschikt voor afsluiting. Dat geeft al direct aan dat de roldeur slechts voor enkele specifieke toepassingen gebruikt wordt. 

De opmaat vervaardigde aluminium roldeur van Heroal is montagevriendelijk en tevens geschikt voor de inbouw achteraf. De hoge productkwaliteit staat zowel voor de beveiliging tegen inbraak als voor een langdurige mooie optiek. Door de vele optionele uitrustingen kunnen Heroal roldeuren aangepast worden aan de individuele behoefte van elke klant. Open montage of montage in een kast, de roldeur van Heroal biedt voor elke bouwkundige omstandigheid de optimale inbouwwijze.

 

bullet

Lamellen uit dubbelwandig aluminium

bullet

Lamellen voorzien van isolatieschuim

bullet

Dekbreedte lamel 75 mm, lamelbreedte 84 mm

bullet

Lameldikte 20 mm

bullet

Pantsergewicht 7,5 kg per m2

bullet

Maximale oppervlak 14 m2

bullet

Kleuren leverbaar: zes standaard- en acht speciale kleuren.

 

Klik hier om de PDF te downloaden:
Brochure Roldeuren PDF

 

Heroal garage roldeuren

Heroal roldeuren ral 9001 zetten herveld tiel

Heroal Garage rolpoorten

Heroal roldeuren garagedeur inbouw rolluik

Heroal rodeur rolpoort

Heroal lamellen rolluiken roldeuren rolpoorten

Heroal rolluik roldeur lamellen

Techniek bestaande uit lamellen welke in een bak oprollen, Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond installatie in uw garage heeft. Roldeuren worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard standaard elektrisch. de lamellen ook wel pantser genoemd loopt op en neer in geleiders. De roldeuren worden voorzien van robuuste aluminium geleiders, die bekleed zijn met tochtborstels en speciale kunststof strippen om de lamellen te beschermen tegen krassen. De breedte van de looprails is ca. 93 mm. Standaard worden de lamellen gearrenteerd, dat betekent door plaatsing van kunststof zijkappen op de lamellen, het heen en weer schuiven van de lamellen wordt voorkomen. Hierdoor zal het pantser dan ook volledig recht op en neer door de geleiders bewegen. 

 

De Bediening van roldeuren zijn standaard elektrisch bediend, en ook hebben roldeuren een mogelijkheid voor een afrolbeveiliging. Natuurlijk zijn er de opties voor afstandbediening en aan de buitenzijde een sleutelschakelaar in of op de muur. Ook kan er een de mogelijkheid worden toegepast voor een onderdorpelbeveiliging (meerprijs), hiermee stopt de roldeur indien dat er een opstakel onder de deur is.
 
bullet
Standaard elektrische bediening d.m.v. motor
bullet
Standaard afrolbeveiliging
bullet
Aansturing d.m.v. afstandbediening
bullet
Extra met noodhand bediening
bullet
Onderdorpelbeveiliging

 

Klik hier om de PDF te downloaden:
Motoren en besturingen voor roldeuren
Becker roldeur motor

rolluik afstandbediening

 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garage deuren sectionaal deuren