Ervolux zonweringen en rolluiken

 

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Serre / veranda zonwering

Specifieke toepassing voor een serre of veranda is natuurlijk een veranda-zonwering. Omdat serres of terras-overkapping in de zomer het effect doen ontstaan van een broeikas, is een verandazonwering de ideale oplossing. De Summerlight verandazonwering kan in neergelaten toestand blijven, zonder dat de weersomstandigheden veel invloed op profiel en doek hebben.

 

Zonfilterende glasvezeldoek houd de zon uitstekend buiten. Omdat in de zomer de zon de temperaturen in een serre aardig kan doen oplopen, houdt  het doek de zon en de warmte buiten, waardoor het in een serre of onder een terrasoverkapping aangenaam koel blijft. Het materiaal filtert het zonlicht waardoor zo'n tachtig tot vijfentachtig procent van de warmte en licht van de zon wordt buitengehouden. Dit mede dat er ook ruimte tussen doek en dak aanwezig is.

 

Zonweringsdoek van een verandazonwering wordt geweven uit draden van glasvezel en is open van structuur, waarbij de zonreflecterende werking van het doek de warmte wordt gefilterd, maar toch licht wordt doorgelaten. Hierdoor komt er een sfeervolle lichtval in een serre, waarbij het zicht naar buiten blijft.                                        

Zonweringdoeken

bullet

Zonwerings- of Soltis (86/92) doeken

bullet

Doekcollecties van Dickson, Swela, Soltis

bullet

Zonweringsdoeken geweven uit 100% polyacrylvezels

bullet

Soltis doeken geweven uit gepolyvinyliseerde glasvezels

bullet

Kleurecht, rot- en schimmelvrije eigenschappen

bullet

Laboratorium getest op slijtvastheid en duurzaamheid

bullet

Garens getest op breukweerstand

bullet

Zonweringsdoek circa 300 gram per m2

bullet

Soltis doek circa 525 gram per m2

Swela soltis zonweringdoek

 

Serrezonwering verandazonwering

Summerlight Verso verandazonwering

Verandadak zonwering

Summerlight Verso serrezonwering

Serredak zonwering

Klik hieronder de PDF Brochures te downloaden

Summerlight Verandazonwering Summerlight Verso Verandazonwering Brochure folder swela acryl zonweringdoeken Somfy elektrische besturing serrezonwering

 
De techniek is dat een veranda zon- wering net als een bij een screen, loopt het doek tussen geleiders. Maar maar daar houdt de vergelijking dan ook bij op, want een veranda zonwering kan horizontaal worden geplaatst. tijdens de werking met het op en neer gaan van een verandazonwering, wordt het doek altijd optimaal strak gehouden door-middel van trekveren, deze zijn onzichtbaar verwerkt in de onderlijst. Het materiaal zoals cassette, geleiders en onderlijst zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, waardoor een lange levensduur en natuurlijk gebruikersplezier wordt gegarandeerd.

 

De bediening van een veranda-zonwering wordt door zijn constructie en omvang alleen uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & windautomaat. Hiermee zal de verandazonwering volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken.                          

 

bullet

Standaard elektrische bediening d.m.v. motor

bullet

Opties:

  • aansturing d.m.v. afstandbediening

  • aansturing d.m.v. zon- en windsensoren

 

elektrische bediening summerlight serrezonwering zonweringen

 

 

 

 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garage deuren sectionaal deuren