Ervolux zonweringen en rolluiken

 

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Uitval zonneschermen

Swela Acryl zonweringdoek

Uitvalscherm is de ideale oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het zonnescherm te lopen of te zitten. Door de eenvoudige constructie heeft het uitvalscherm een hoge mate van functionaliteit en bedrijfszekerheid. We zien dan ook dat dit scherm vaak wordt toegepast op hoge plaatsen, bijvoorbeeld bij slaapkamerramen en bijkantoren of ziekenhuizen, maar ook op de begane grond kan een uitvalscherm uitkomst bieden.

Uitvalscherm zijn er in diverse modellen verkrijgbaar, waarbij de vormgeving uiteenloopt van strak en recht tot geheel rond. Met deze uiteenlopende vormen in combinatie met de enorme keuze aan kleuren en dessins zonweringdoek, bepaalt u zelf de uitstraling van uw woning. Het uitvalscherm vormt een fijn uitgevoerde luifel die zorgt voor een schaduw buiten en koelte binnen. Ook Wanneer het uitvalscherm niet is neer gelaten oogt het een fraai. Uitvalschermen kan uit één stuk geplaatst worden tot een maximale breedte van vier meter. Daarnaast is het scherm vrijwel onbeperkt koppelbaar. Bij gekoppelde zonneschermen bestaat het doek uiteraard uit meerdere stukken.   

De Armen dankzij de enorme variatie- mogelijkheden is het uitvalscherm aan te passen voor iedere situatie. Uitvalscherm biedt de keuze uit een aantal verschillende armsoorten. De keuze van de armen is echter afhankelijk van de weersomstandigheden op de plaats waar het scherm wordt gemonteerd. Op een winderige balkon heeft een uitval-scherm nu eenmaal meer windvangst dan op andere plaatsen. De armen zijn verzwaard leverbaar en daarnaast windvast met RVS-veer of gasveer. Voor extreme omstandigheden is een stormvaste uitvoering leverbaar.

Swela Acryl zonweringdoek

knikarm cassette zonnescherm primo picca ibiza oliva linea furore premier zonwering rhenen veenendaal utrecht arnhem tiel nijmegen rotterdam amsterdam zandvoort hooftdorp wageningen amerongen elst kesteren doorn driebergen renkum oosterbeek dodewaard ochten geldermalsen somfy gorinchem asa ervofilm herma van lent apeldoorn keralit woudeberg scherpezeel wijk bij duurstede culemborg culemburg rozenburg zuid holland noord holland terraszonnescherm swela zonweringdoek swela doek lienden ingen maurik zetten herveld valburg druten wamel alphen aan de rijn opheusden veenendaal

uitvalscherm type 80/110 zonnescherm De Materialen de armen, kap en voorlijst zijn vervaardigt uit hoogwaardig aluminium dat naar keuze geleverd wordt in technisch zilver (aluminium kleur) of gemoffeld in een kleur op basis van ral kleuren.

De bediening van de uitvalscherm is standaard handbediend met een draaistang, maar ook mogelijk kan worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijkheden nog verder uitgebreid met een zon & windautomaat. Hiermee zal het scherm volledig automatisch worden neergelaten en opgehaald zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. 

Klik hier om de PDF te downloaden:
Motoren en besturingen voor zonwering
Klik hier om de PDF te downloaden:
Centronic - Zonweringbesturingen draadloos

Doeken zijn er bijna uit onbeperkte keuze, effen doeken of een streepmotieven.       Het weefsel is van een duurzame, zware kwaliteit, vochtbestendig, keuze uit honderden dessins

 

bullet

Doekcollecties Swela

bullet

Alle doeken geweven uit 100% polyacrylvezels

bullet

Kleurecht, vezels zijn in de massa gekleurd

bullet

Rot- en schimmelvrije eigenschappen

bullet

Laboratorium getest op slijtvastheid en duurzaamheid

bullet

Garens getest op breukweerstand

bullet

Doek circa 300 gram per m2

 

Klik hier om de PDF te downloaden:
folder doek Swela Acryl Fantasie

folder doek Swela Acryl Nova Classic

folder doek Swela Acryl Unique

Swela zonwering doek

 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garage deuren sectionaal deuren