Ervolux zonweringen en rolluiken

   

Home
Zonneschermen
 Uitvalschermen
Markiezen
Screens
Serre Zonweringen
Rolluiken
RoldeurenGaragedeuren
Veranda's
Foto referenties
Contact / E-mail 

 

Veranda / Terrasoverkapping

 

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een Piazza terrasoverkappingen kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. 'S Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomer­avond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping ofwel veranda biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

veranda veenendaal rhenen arnhem terrasoverkapping nijmegen overkapping

De solide constructie van een Piazza veranda's of terrasoverkappingen, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfort waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Piazza overkapping veranda luifel rhenen veenendaal geldermalsen culemborg

Om het comfort compleet te maken kunt u kiezen voor een serre / veranda zonwering die geschikt zijn voor montage boven op de terrasoverkapping.

offerte montage aluminium veranda terrasoverkapping wageningen oosterbeek

Uitvoering veranda

De overkapping kunnen op maat worden geproduceerd en naar wens worden uitgevoerd in Ral 9010 (wit), Ral 9001(crème/wit) en Ral 7016 (antraciet structuurlak), andere ralkleuren (meerprijs) mogelijk. Met een perfecte afdekking van licht -doorlatende UV-bestendigde polycarbonaat wordt de overkapping perfect passend gemaakt bij uw woning.

Geïntrigeerde verlichting in de dakliggers is optioneel met meerprijs verkrijgbaar.

Aluminium dakligger piazza halogeen spots verlichting veranda serre dak

piazza veranda terrasoverkapping antraciet ral 7016

 

 

doorsnee piazza veranda dak

piazza veranda dak gootprofiel

piazza terrasoverkapping liggers

Klik hier om de PDF te downloaden:
Folder Piazza Terrasoverkapping

De Techniek

Belangrijke voordelen van de toegepaste, Lexan® Thermoclear® PlusLT2UV

bullet

Licht gewicht - gemakkelijk te installeren

bullet

Hoge lichtdoorlatendheid

bullet

Hagelwerend - veilig

bullet

Vlamdovend

bullet

2-zijdig UV beschermd - voorkomt foute installatie en geeft bescherming tegen weersinvloeden

bullet

Garantie tegen verwering, verkleuring en hagelschade.

verandadak veranda dak ligger terrasoverkapping overkapping terras

Slagvastheid Lexan® Thermoclear® plaatmaterialen hebben een uitstekende slagvastheid over een temperatuurbereik van –40 °C tot +120 °C, ook na langdurige blootstelling aan weersinvloeden.

overdekt terras piazza varanda terrasoverkapping levering met montage

Hagelsimulatie Met het Nederlandse weer wordt de dakbeglazing van uw terrasoverkapping blootgesteld allerlei weersomstandigheden: storm, hagel, wind, sneeuwval en ijsvorming. Ook onder deze omstandigheden is polycarbonaat nagenoeg onbreekbaar en is het in staat temperatuursovergangen, naar zonnig weer, te verdragen zonder te breken of te verbuigen. In een test, die door het Nederlands Onderzoeksinstituut (TNO) is ontwikkeld werden proefstukken van onze dakplaten blootgesteld aan gesimuleerde hagelstenen van diverse afmetingen zonder duidelijk schade op te lopen. Een teststuk van 3,2 x 4,0 m wordt in een metalen frame vastgeklemd, waarna het oppervlak met behulp van een luchtdrukpistool werd beschoten met polyamide ballen van verschillende afmetingen. De diameter van de ballen en hun snelheid werden in de loop van de test gewijzigd. In de praktijk kan hagel met een diameter van 20 mm een eindsnelheid van ca. 75 km/u bereiken; onder dergelijke omstandigheden schieten materialen als glas en acrylaat tekort. Bij inslag op onze dakplaten laat de bal deukjes achter, maar de plaat breekt niet. Onze leverancier biedt een tienjarige beperkte garantie op het op de Piazza® gebruikte plaatmateriaal, die het verlies aan sterkte en/of slagvastheid door verwering dekt.

   

ERVOLUX piazza terrasoverkapping staalblauw ral 5011 kesteren

 

ERVOLUX piazza terrasoverkapping staalblauw ral 5011 kesteren

 
ERVOLUX piazza terrasoverkapping groen ral 6009 veenendaal   ERVOLUX piazza terrasoverkapping groen ral 6009 veenendaal
         
 
         
 
  Heroal rolluiken en roldeuren rolluik en roldeur van Heroal  Swela zonweringdoek zonwering doek swela  Swela screen doek screendoek  Best Door garagedeuren garagedeurErvolux zonweringen en rolluiken